R. Opatovský predstavuje novinku Nie som ideálny chlap

03.06.2024 Stará Ľubovňa

Bratislava 3. júna (TASR) - Spevák Robo Opatovský predstavuje titulnú skladbu z aktuálneho štúdiového albumu Nie som ideálny chlap. Dostala aj vizuálnu podobu, videoklip nakrúcali dva dni a umelec si v ňom zahral aj celkom akčné scény. TASR o tom informovala PR manažérka Andrea Čurná.

Skladba sa od Opatovského predchádzajúcich hitov Muž a žena, Po čom ženy túžia, Ruku na srdce či ostatného singla Šťastná značne líši. "Je veľmi energická, rytmická a tancujú na ňu i chlapi," hovorí Robo s tým, že si novinku testoval koncom minulého roka, keď k nemu domov zavítala na návštevu rodina a priatelia. "Presne túto pesničku som v obývačke poriadne 'vypeckoval'. Po pár minútach sme na ňu tancovali všetci," doplnil.

Autorom textu je Robov osvedčený textár Michal Mifkovič. Slová tvoril na Opatovského hudbu a gitarista Roman Mečiar do skladby pridal niekoľko gitarových "riffov". Opatovský pripomína, že základ jeho pesničiek tvoria odjakživa gitara a spev. Novinka má podľa neho "tú správnu šťavu" a úprimne sa teší zo záujmu, ktorý ňou spustil. "U nás mužov nevynímajúc," dodáva umelec k svojej "najtanečnejšej" piesni, v ktorej sa môže nájsť nejeden zástupca mužského pohlavia.

Dominantné postavenie v Opatovského bohatom repertoári má i samotný videoklip. "Zastrešil ho divadelný a filmový režisér Valo a musím povedať, že po tom, ako mi predostrel svoje vízie, ostal som na okamih v šoku," priznáva spevák. Režisér ho totiž obsadil nielen do hlavnej úlohy, ale v deji mu pridelil aj akčnú scénu. "Pripadal som si ako Belmondo, ktorý nebezpečné kúsky točil bez kaskadéra, a ja som sa pri jednej scéne ocitol v totožnej pozícii," prezradil spevák.

Opatovský potvrdil, že videoklip nakrúcali dva dni, čo bola pre neho absolútna novinka. "Touto cestou ďakujem aj herečke Miške Noskovičovej, ktorá v prípravnej fáze videoklipu dostala nápad, že je zbytočné zháňať k nej herca, keď toho nedokonalého chlapa môžem vierohodne zahrať ja," objasňuje Robo. "Až jednotlivé scény, v ktorých nechýbali rozhádzané ponožky po celom byte, chlapík v bare na párty, zatiaľ čo ho manželka čaká doma pri sviečkach a dobrej večeri, ma utvrdili v tom, že to so mnou nie je až také zlé, hoci vôbec netvrdím, že som ideálny," uzavrel.
 
 

Vyberte región